Diensten

De Zwart Schoonmaak biedt meerdere schoonmaakoplossingen. Van reguliere schoonmaak tot gevelreiniging en van glasbewassing tot specialistische reiniging. Staat uw schoonmaakklus hier niet tussen? Neem gerust contact op en we denken graag mee hoe we u kunnen helpen.

 

 

Zakelijke schoonmaak

Direct bij binnenkomst ziet u al of een ruimte schoon is of niet. Daarom hechten wij veel waarde aan een schone, frisse ruimte waar u uw werkzaamheden uitvoert en uw klanten ontvangt.

 

Meer informatie

Gevelreiniging

Bij schoonmaak hoort ook gevelreiniging. We reinigen stenen gevels, maar ook kunststofgevels. Bij De Zwart Schoonmaak staan we graag voor u klaar als u uw gevel er weer als nieuw uit wilt laten zien.

 

Meer informatie

Glasbewassing

Met hoogwaardige materialen en gereedschappen voeren we het werk zo veilig en adequaat mogelijk uit. We verzorgen de glasbewassing van zowel woonhuizen als kantoorgebouwen.

 

Meer informatie

Zonwering

Uw zonwering hangt logischerwijs altijd buiten en hierdoor kan deze behoorlijk verontreinigd raken. Het maakt niet uit hoe vies, bij De Zwart Schoonmaak reinigen wij uw zonwering zodat deze er weer als nieuw uitziet.

 

Meer informatie

Vloeren

Bij De Zwart Schoonmaak staan we graag op een goed gereinigde vloer. De ene vloer is de andere niet, daarom komen we eerst langs om te beoordelen wat de beste manier is om uw vloer weer schoon te krijgen.

 

Meer informatie

Specialistische schoonmaak

Bij De Zwart Schoonmaak is het ook mogelijk om uw speciale reinigingsklus neer te leggen. Bij elke klus zullen wij zorgvuldig beoordelen of wij de spullen en ervaring hebben om het grondig en snel schoon te krijgen.

 

Meer informatie

Schoonmaak en glasbewassing voor
bedrijven en particulieren

Vul het offerte formulier in en wij komen vrijblijvend langs om een prijsopgave te maken die past bij uw wensen.