Daisy van Dijk – Waasdorp

Hoewel het aan mijn naam niet meer te zien is, ben ik de 4e generatie De Zwart in dit bedrijf. Ik was nog niet 1 maand oud en was al op kantoor te vinden. Ik ben echt opgegroeid in dit bedrijf.
Vanaf 18 juni 2001 ben ik officieel in dienst en heb ik 12,5 jaar iedere week gewerkt bij de bibliotheek. En ook in de zomervakanties heb ik mijn schoonmaakervaring opgebouwd.

Na mijn studie en gewerkt te hebben bij een accountantskantoor, ben ik in 2012 volledig in het bedrijf gaan werken en in 2013 toegetreden als vennoot.
Ik ben hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de personeelsadministratie, planning en het samenstellen van werkprogramma’s. En verder van alles wat nodig is.

In ons jubileumjaar 2021, zijn Tim en ik ouders geworden van Guus. Of hij de 5e generatie wordt die dit bedrijf voortzet weten we nog niet, maar hij is hier al af en toe te vinden. Ons gezin bestaat verder nog uit ‘kantoor’- hond Boris. Hij zal zich, net als Tim, verder voorstellen bij zijn eigen foto.

Naast mijn werk en gezin ben ik actief bij Drum- en Showband Adest Musica. Na jaren spelend lid geweest te zijn, houd ik mij nu vooral nog bezig met theorieles geven aan aspiranten en jeugdleden.

Wilt u mij of ons bedrijf nog beter leren kennen, neem dan contact met ons op voor een afspraak en dan zie ik u graag onder het genot van een kopje koffie of thee.

Schoonmaak en glasbewassing voor
bedrijven en particulieren

Vul het offerte formulier in en wij komen vrijblijvend langs om een prijsopgave te maken die past bij uw wensen.